ODLUČIO JE

Sponzoruše u panici; Messi se ženi u lipnju 2017.

15.12.2016 u 13:42

Bionic
Reading

Leo Messi i njegova izabranica Antonella Roccuzzo zajedno su devet godina, imaju dva sina - Thiaga (4) i Matea (1) - a u lipnju sljedeće godine vjenčat će se u rodnoj im Argentini

'Istina je, Leo i Antonella vjenčat će se sredinom sljedeće godine', otkrio je neimenovani Messijev rođak argentinskim medijima. Leo Messi i Antonella Roccuzzo žive u izvanbračnoj zajednici od 2008., a poznaju se još iz djetinjstva.

Vjeruje se kako je vjenčanje zakazano za 24. lipnja 2017., baš na Messijev 30. rođendan. Procurile su informacije kako će među uzvanicima biti svi Leovi suigrači iz Barcelone, pa tako i naš Ivan Rakitić s obitelji, dolaze naravno i suigrači iz argentinske reprezentacije te još mnoga velika imena svjetskog nogometa i sporta općenito.

Navodno bi na svadbi trebalo biti više od 700 uzvanika, a velika je fešta planirana u Messijevu rodnom gradu Rosariju.



Antonella
je svojedobno radila kao manekenka, u Barcelonu se preselila 2010., a danas još samo povremeno odradi pokoje snimanje kako bi ostala u formi. Imaju dvoje djece, sinove Thiaga (4) i Matea (1).
Privatni život zasad uspješno drže podalje od očiju javnosti, tek s vremena na vrijeme na društvenim mrežama objave pokoju fotografiju kako bi zadovoljili znatiželjnike, a ostalo odrade paparazzi.