ALBINE UVREDE

Je li moguće da je Barcelonina zvijezda ovo izgovorila Kovačiću?

06.12.2016 u 15:15

Bionic
Reading

Nakon nedavno odigranog El Clasica pojavila se videosnimka na kojoj se jasno vidi kako zvijezda Barcelone Jordi Alba vrijeđa Matea Kovačića, hrvatskog nogometaša koji je uz Luku Modrića u sredini terena sjajno odradio posao

Podsjetimo, u jednom od najgorih derbija u zadnje vrijeme Real se spasio poraza u zadnjoj minuti golom Sergija Ramosa na dodavanje našeg Luke Modrića, dok je Barcelona vodila golom Luisa Suareza u 53. minuti. Sva tri hrvatska igrača, Modrić i Kovačić kod Reala te Rakitić kod Barcelone, na terenu su bili od prve minute.

U jednom trenutku utakmice Alba se odlučio verbalno obračunati s 22-godišnjim Kovačićem, a iako je usta prekrio rukom, ipak su tzv. čitači s usana otkrili što mu je kazao.

'Prošeći i šuti, glupane! Nauči se govoriti španjolski, glupane...', između ostalog je u smjeru Kovačića govorio Alba, dodavši na kraju: 'Stvarno si glup!'

Hoće li Alba zbog ovih uvreda, koje može vidjeti cijeli svijet, biti naknadno kažnjen, teško je reći. U svakom slučaju, ružne scene s velikog derbija koji je završio rezultatom 1:1. Prema ocjenama stručnjaka, hrvatski veznjak Luka Modrić bio je najbolji igrač, ne samo svog Reala, već i čitavog El Clasica, koji je zaokružio asistencijom Ramosu za konačnih 1:1.