NBA ZVIJEZDE ODLUČILE

Radikalan potez LeBrona Jamesa; za sve je 'kriv' Donald Trump!

06.12.2016 u 12:26

Bionic
Reading

Od dana kada je Donald Trump izabran za američkog predsjednika mnogi poznati sportaši su bili ogorčeni. Razlog su neki Trumpovi stavovi, a neki je razlog taj što su javno podržavali Trumpovu suparnicu Hillary Clinton. Posljednji primjer je onaj ponajboljeg svjetskog košarkaša LeBrona Jamesa, zvijezde aktualnih NBA prvaka Cleveland Cavaliersa...

Nedugo nakon izbora Trumpa prvi se oglasi vozač Formule 1 Sergio Perez koji je odlučio prekinuti suradnju s jednim od svojih sponzora, proizvođačem sunčanih naočala Hawkers, zbog Trumpove neslane šale na račun Meksikanaca.

Nakon Pereza javno su se oglasili još neki sportaši, a posljednji primjer je onaj ponajboljeg svjetskog košarkaša LeBrona Jamesa, zvijezde aktualnih NBA prvaka Cleveland Cavaliersa, koji je odbio odsjesti u hotelu nosi ime novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa kada krajem ovog tjedna budu u New Yorku igrati protiv Knicksa.

James, koji je na prošlomjesečnim izborima podržavao Trumpovu suparnicu Hillary Clinton, ne želi zajedno s još nekim suigračima iz Cavaliersa, odsjesti u Trump SoHo hotelu na Manhattanu, javlja ESPN.

Luksuzni hotel na 46 katova, koji je otvoren 2010. nosi Trumpovo ime prema sporazumu o licenci. Cavaliersi imaju ugovor prema kojem odsjedaju u tom hotelu kada borave u New Yorku.

>> Ovi dizajneri ne žele vidjeti Melaniju Trump u svojoj odjeći

Prošli mjesec su navodno, kako javljaju neki mediji, još tri NBA momčadi odbile odsjesti u hotelima koji imaju neku vezu s Trumpom.

Momčadi Milwaukee Bucks, Memphis Grizzlies i Dallas Mavericks su svi objavili da će odsjesti negdje drugdje kada u New Yorku budu igrali protiv Knicksa i Brooklyn Netsa. Ostaje za vidjeti hoće li i druge sportske zvijezde napraviti isti potez...