ULTIMATUM LEGENDE

Je li moguće da će se Becker i Đoković razići zbog ovoga?

01.12.2016 u 14:50

Bionic
Reading

Novak Đoković, jedan od najboljih tenisača svih vremena, neće 2016. pamtiti kao jednu od boljih u karijeri

Podsjetimo, u 2016. Đoković – kojem je nakon Roland Garrosa forma bila u padu – ostao je na koncu bez prvog mjesta svjetske ljestvice, poznato je i kako je punio stupce žutih tabloida zbog navodne afere s jednom indijskom glumicom (pričalo se o rastavi od supruge Jelene), a najnovije probleme stvorio mu je trener Boris Becker s kojim želi nastaviti suradnju uz jedan veliki ali.

Naime, legendarni njemački tenisač, kako piše Bild, postavio je ultimatum srpskom tenisaču, a on glasi kako se odmah mora 'zahvaliti svom psihoterapeutu Pepeu Imazu'.
Navodno je ljutiti Becker poručio Đokoviću: 'Ili iz stručnog stožera ide Pepe Imaz ili ja!'

Podsjetimo, Đoković je već bio na udaru medija nakon što je angažirao Španjolca Imaza, inače poklonika joge i meditacije, za kojeg su mnogi tada pisali kako je njegov guru.
'Pepe Imaz moj guru? Prvo, ne znam ni gdje ste to čuli? A kao drugo, on je već puno godina dio mog tima. Radio je s mojim bratom, a dugo je i on bio tenisač', nedavno je kazao Đoković.

Dodajmo kako se nakon navodnog Beckerova ultimatuma oglasio i Đokovićev PR tim poslavši svima poruku 'kako pisanje Bilda nije točno'.