LEGENDARNI TRENER

Bizarna nesreća; Harry Redknapp zamalo autom pregazio suprugu

20.10.2016 u 12:06

Bionic
Reading

Proslavljeni engleski trener Harry Redknapp bio je sudionik bizarne prometne nesreće u engleskom Westbourneu, u kojoj je nenamjerno svojim džipom marke Range Rover teže ozlijedio suprugu Sandru pa je zadržana u bolnici

Tako je 69-godišnji trener, koji je sredinom listopada gostovao u Umagu u sklopu Combisove konferencije te je održao predavanje, postao vijest dana u engleskim medijima. Bizarna nesreća dogodila se sasvim slučajno, nakon što je Redknapp – koji je ženu trebao ostaviti u kupovini - svojim Range Roverom vukao suprugu po ulici, a da toga nije bio svjestan. Navodno je vratima zahvatio suprugin kaput te joj nakon toga - kada je pokrenuo auto - prešao dvije tone teškim autom preko stopala, što je dovelo do teških ozljeda i krvarenja.

Svjedoci koji su vidjeli ovu bizarnu nesreću govore kako je 'sve bilo puno krvi' te kako je 'bila jezivo'.

Redknappova supruga, prema iskazima svjedoka, vrištala je zbog velikih bolova i šoka koji je doživjela, ali srećom su zaposlenici iz obližnjih dućana brzo pozvali hitnu pomoć te je nesretnoj Sandri ustanovljena teška ozljeda stopala, ali liječnici kažu da je dobro prošla.

U srijedu je Redknappova supruga operirana te će biti zadržana na liječenju zbog šoka i teške ozljede noge zbog koje će jedno vrijeme biti teško pokretna.

Nema sumnje da je ova bizarna prometna nesreća uznemirila i proslavljenog trenera, posebno dragog hrvatskim navijačima jer je poznato to da obožava hrvatske nogometaše.

'Nevjerojatno je to koliko Hrvatska, tako mala zemlja, ima odličnih nogometaša, takvih tehničara', kazao je nedavno Redknapp na otvaranju Combisove konferencije.

'Prosinečki je jedan od najboljih igrača koje sam ikada vidio. Svojedobno je jedan od trenera u Portsmouthu vikao na Prosinečkog kako je lijen, da se ne želi vraćati. Ja sam rekao da ni ne mora, njemu samo treba dati loptu i on će s njom učiniti ono što drugi ne mogu ni zamisliti.'