JEDVA ČEKA

Progovorio pretučeni Bruno Marić; evo što je sve rekao!

13.10.2016 u 12:33

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni sudac Bruno Marić brutalno je pretučen u Stobreču, a progovorio je o ružnom sukobu koji se dogodio u jednom restoranu

Bruno Marić u prošlosti je puno punio novinske stupce, sporio se s UEFA-om, svojim sudačkim odlukama izazivao bijes klubova, posebno Hajduka, no ovoga puta dogodilo se nešto što mora zabrinuti sve koji su vezani uz hrvatski nogomet.

S verbalnih sukoba, prijetnji i uvreda prešlo se na djela. Huligani su raznim predmetima pretukli Brunu Marića u Stobreču, a on je bio naoružan, imao je pištolj, ali ga nije upotrijebio.

'Sve me boli, osjećam se kao da me udario tramvaj! Povraćao sam tijekom povratka kući. Ovo povraćanje, kao i spoznaja da mi smeta svjetlost, upućuju na to da sam ipak pretrpio potres mozga', rekao je za Večernji list te dodao da neće izbjegavati taj dio Dalmacije:

'Ni slučajno! Jedva čekam da opet dođem u Split! Ni u kojem slučaju ne želim ove kukavice, huligane dovoditi u isti kontekst s gradom Splitom, Hajdukom i svima onima koji vole Hajduk.'

Inače, Marić ne razmišlja o prestanku suđenja, a najavio je i borbu do kraja kako bi pokušao doznati tko stoji iza ovog 'pokušaja ubojstva'.

Cijeli članak pročitajte OVDJE