BOGDANOVIĆ UŽIVA U ZADRU

Poznati srpski košarkaš oduševljen paškim sirom i morskim orguljama

22.09.2016 u 13:23

Bionic
Reading

Jedan od najboljih košarkaša Europe, osvajač srebrne olimpijske medalje u Riju, igrač Fenerbahčea i srpske reprezentacije, Bogdan Bogdanović oduševljen je Hrvatskom.

Ovaj sjajni košarkaš iduća četiri dana sa svojim klubom zaigrat će na prestižnom Zadar Dogus Basketball Tournamentu. Ususret početku turnira 24-godišnji Bogdan Bogdanović, koji je ljetos odbio nekoliko NBA ponuda, podijelio je s nama oduševljenje Hrvatskom.

'Izvrsno se osjećam u Zadru, oduševljen sam prekrasnim Falkensteiner hotelom & spa Iadera. Drugu godinu zaredom boravim ovdje. Uz naporne treninge imamo se vremena opustiti i u najljepšem spa centru na svijetu', izjavio je Bogdan Bogdanović te dodao:

'U Hrvatskoj sam boravio nekoliko puta, oduševljen sam otokom Pagom, paškim sirom i prekrasnim morem. Posebno su me se dojmile i zadarske morske orgulje koje su zaista jedinstven spoj arhitekture i umjetnosti!.'

Srpski reprezentativac u Zadar je stigao pod još uvijek snažnim dojmom s Olimpijskih igara Rio 2016. na kojima je osvojio srebrnu medalju. Kao jedan od najboljih mladih košarkaša današnjice imao je priliku upoznati i brojne hrvatske košarkaše, među njima i svog prezimenjaka Bojana te Dubrovčanina Maria Hezonju.

Bogdanove košarkaške majstorije zadarska će publika imati prilike gledati od danas pa sve do nedjelje u dvorani Krešimir Ćosić na Višnjiku. Uz Fenerbahce, na Zadar Dogus Basketball Tournamentu sudjeluju još domaćin Zadar, Cedevita, Darussafaka Dogus, Lokomotiv Kuban i Budućnost Voli. Turnir se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

Ulaznice za turnir mogu se kupiti na blagajni ŠC Višnjik.