STILA NI U NAZNAKAMA...

Tomic i Troicki upoznali 'čari' američke policije

21.07.2016 u 15:03

Bionic
Reading

Australski Hrvat Bernard Tomic i njegov srpski kolega Viktor Troicki trenirali su u Washingtonu kada je na teniski teren ušao policajac koji se savršeno uklapa u predrasude o 'čuvarima reda' u SAD-u

Tomic i Troicki su trenirali, a oblaci nad trening centrom polako počeli prijetiti kišom koja (čini se) po pravilniku zaustavlja sparinge. No, dežurni 'officer' nije imao strpljenja i s pištoljem i sunčanim naočalama ušao je s jasnom naredbom - prestanite odmah.

Tenisači su navikli na ljudski tretman i Troicki ga je pitao zašto. Pa kiša ne pada... Nije dobio nikakav smisleni odgovor, policajac ga je prijetećim glasom upozoravao da ga ne pita već mu govori da ode odmah. Troicki nije prihvatio taj 'argument' i s druge strane mreže je došao Tomic koji se uključio u raspravu.

'Zašto mi se toliko približavate,' upitao je Tomic (snimka ispod teksta) u jednom trenutku nervoznog policajca koji je ostao pri svome. 'Gubite se s terena,' najsuvislije je što je taj javni dužnosnik uspio elaborirati. Nakon minute rasprave došao je na svoje i nema sumnje - kući otišao ponosan!