POSJET BRODU I MARSONIJI

Mandžo izazvao euforiju u rodnom gradu; pokazao je veliko srce

20.07.2016 u 15:05

Bionic
Reading

Mario Mandžukić, zvijezda hrvatske nogometne reprezentacije, odlučio je provesti u rodnom Slvonskom Brodu gdje je posjetio i klub u kojem je ponikao NK Marsonia. Njegov dolazak izazivao je pravo oduševljenje…

Naravno, popularni Mandžo u svoj matični klubu Marsoniju nije stigao praznik ruku. Kako piše slavonski sportski portal sportalo.hr 30-godišnji Mandžo još je jednom pokazao svoje veliko srce i socijalnu osjetljivost.

U paketima koje je darovao svom prvom klubu našlo se puno toga, od kopački, lopti i markera do majica i ostale opreme za trening. Nakon što je razveselio čelne ljude Marsonije svojom donacijom Mandžo je u miru odgledao trening Brođana, a nakon njega se fotografirao i dijelio autograme polaznicima škole nogometa. Ukratko, svojim dolaskom izazvao je pravu euforiju u rodnom gradu.

Naravno, Mandžo se jedno vrijeme ostao družiti s nogometašima Marsonije koje poznaje od ranije i s kojima je ostao u vrlo dobrim odnosima te im je zaželio puno uspjeha u sljedećoj sezoni i plasman u 2. HNL. Naravno, zaželio im je i što brži u povratak u elitnu MAXtv Prvu ligu

Svakako hvale vrijedan potez igrača koji je, zbog svoje borbenosti i stila igre, bilo u dresu Dinama, Wolfsburga, Bayerna, Atletica ili Juventusa za koji trenutačno igra (suigrač mu je postao Marko Pjaca), osvojio srca mnogih navijača.

Cijeli članak i fotografije s treninga pogledajte OVDJE