NAKON EKSHIBICIJE

Goran Ivanišević objasnio kako je i zašto u Umagu zaradio dva šava

19.07.2016 u 15:28

Bionic
Reading

Goran Ivanišević zauvijek će zapamtiti subotu 16. srpnja 2016., kada je teniski stadion u Umagu i službeno dobio ime po najboljem hrvatskom tenisaču svih vremena. Međutim, ta priča dobila je i zanimljiv nastavak…

Iako je te subote Goran Ivanišević osjećao velik ponos zbog imenovanja stadiona, nešto kasnije je prijateljima priznao kako je osim ponosa osjećao i svojevrsnu nelagodu ili bolje rečeno strah. O toj temi rekao je i nekoliko riječi za tportal.hr:

'Na dan kad je bilo preimenovanje stadiona netko mi je bacio bubu u uho da je nesreća kad netko tako mlad dobije stadion sa svojim imenom i ja sam stalno čekao da se nešto loše dogodi', otkrio je Goran, a često je za vrijeme igračke karijere bio poznat po ritualima - od istog doručka i omiljene TV emisije pa do identičnih čarapa – koji su mu često znali donijeti sreću na terenu.

Međutim, kada nesreću zazivaš, ona obično i dođe kad se čovjek najmanje nada. Tako je i Goran vrlo brzo nakon ekshibicijskog meča s Ferrerom i Agassijem shvatio što to znači:

'Kad je ekshibicija prošla super, taman sam pomislio kako je sve u redu i kako mogu odahnuti i onda upadnem u rupu kraj stepenica na stadionu dok sam trčao u HTV-ov studio i - razbijem se. I ništa, odmah sam morao kod liječnika te sam dobio dva 'punta' na nozi, ali rekao sam - ako ovo moram platiti s dva 'punta', onda odmah sad potpisujem', dodao je nasmijani Goran, kojem su to očito dva najdraža šava koja je zaradio.

Ako je Goran s time zauvijek odbacio tzv. zlu sreću, onda je očito – jako zadovoljan. Posjekotina na nozi će brzo zarasti, a stadion u Umagu koji od subote 16. srpnja 2016. nosi ime 'Goran Ivanišević' ostat će zauvijek. Kako je i zaslužio.