DVOSTRUKI MVP

Uhvatili ga paparazzi; Stephen Curry uživa u morskim radostima!

18.07.2016 u 09:46

  • +3

NBA zvijezda Stephen Curry uživa na godišnjem odmoru na Havajima

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

NBA zvijezda Stephen Curry, dvostruki najkorisniji igrač (MVP), nakon naporne sezone s Golden State Warriorsima koji su poraženi u velikom finalu, uživa u morskim radostima na godišnjem odmoru na Havajima gdje su ga uhvatili paparazzi

I prije nego je sezona završila 28-godišnji Stephen Curry, koji je imao problema s ozljedama, najavio je kako će ovo ljeto iskoristiti za odmor te kako propušta nastup za SAD na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Nema sumnje kako je dvostrukom MVP-u Curryju teško pa o i poraz u sedmoj odlučujućoj utakmici finala protiv Cleveland Cavaliersa. Međutim, sve je to zaboravio kada je s obitelji stigao na Havaje gdje uživa u morskim radostima.

Kao što se vidi u našoj galeriji Curry uživa u vožnji posebnim izdanjem skutera (boje Warriorsa i broj tri kako bi sve podsjetio tko je apsolutni rekorder u ubačenim tricama!) sa suprugom Ayeshom, a na Havajima im između ostalih društvo rade roditelji, nekadašnji igrač NBA Dell Curry i njegova supruga Sonya te sestra Sydel

Dodajmo još kako će u sezoni 2016/17. Stephen Curry imati plaću 12.112.359 američkih dolara, po čemu ispada da prema novim ogromnim ugovorima koji su ovih dana potpisivani više od 150 igrača ima bolju plaću od njega. Međutim, nakon ove sezone sve dolazi na naplatu pa tako Curryja čeka važna odluka; produžiti ugovor s Golden State Warriorsima ili izabrati najbolju i najunosniju ponudu. Slatke brige svakako.