BEZ SUZDRŽAVANJA

Izbornik Čačić užasnut; evo što je sve rekao o napadu na Rakitića

02.07.2016 u 11:59

  • +3

Huligani napali kamenjem Rakitića i njegovu obitelj u Hrvatskoj

Izvor: Cropix / Autor: Ronald Goršić

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić komentirao je huliganski napad na Ivana Rakitića i njegovu obitelj koji se dogodio na otoku Ugljan

Nažalost, odmor Ivana Rakitića prekinut je na skandalozan način. Šestoro huligana kamenovalo je vilu u kojoj je boravio, a u trenutku napada Barcin veznjak i obitelj bili su unutra. Naš reprezentativac odmah je napustio mjesto boravka.

Ovaj suludi čin komentirao je i izbornik Čačić kao gost Novog dana na N1 televiziji.

'Mislim da smo svi konsternirani da je ovo jedan čin za nerazumjeti, da je nanio veliku bol Rakitiću i njegovoj obitelji koji je želio u domovini svojih očeva i djedova s djecom se odmoriti. Kakvi smo prema drugima, ako smo ovakvi prema svojima? Ne znam što nam još treba da se uhvatimo u koštac s ovakvim terorizmom, vandalizmom. Mi se bojimo to nazvati pravim imenom. Te smo ljude do jučer nazivali uličnim herojima. Svi smo mi tu krivi. I ljudi koji se bave nogometom. Ovo je zadnja poruka svima da se osvijestimo i izađemo iz svojih čahura', kazao je Čačić te nastavio svoje izlaganje:

'Zvao sam Rakitića prije emisije, nije mi se javio. Nadam se da ćemo se preko dana čuti. Teško nam je svima, njemu je sigurno najteže. Ovo je djelo pojedinaca, huškački nastrojenih. Ništa nije slučajno jer sjetimo se kako su se takozvani navijači ponašali u Milanu, što su napravili u Splitu. To je jedna grupica, ali nažalost institucije koje bi se time trebale baviti se ne bave, ali trebat će se baviti jer ovo je prevršilo svaku mjeru.

Cijeli članak možete pročitati OVDJE