JAVIO SE NA TWITTERU

David Ginola se uspješno oporavlja nakon operacije srca

20.05.2016 u 16:55

Bionic
Reading

Bivši francuski nogometni reprezentativac 49-godišnji David Ginola uspješno se oporavlja od operacije srca, kojom su mu ugrađene četiri premosnice, nakon što se u četvrtak onesvijestio tijekom golferskog turnira poznatih osoba, javili su francuski i britanski mediji.

Ginola je - nakon što je po velikoj vrućini zaigrao nogomet s društvom i srušio se - operiran u bolnici u Monte Carlu, a u petak je svijetu objavio da je dobro putem twittera.

'Zdravo svijete, nikad nisam bolje spavao. Dobro sam, samo mi treba malo odmora. Puno vam hvala na sjajnoj podršci', napisao je proslavljeni nogometaš u svojoj poruci.

Ginola je u četvrtak, nakon što se srušio za vrijeme golferskog natjecanja, hitno prevezen u bolnicu u besvjesnom stanju, ali je zahvaljujući brzoj reakciji nazočnih izbjegao teža oštećenja, što je potvrdio dr. Gilles Dreyfus koji je obavio operaciju.

'Operacija je uspjela, budan je, razgovara i posjetili su ga članovi obitelji. Nema oštećenja mozga, trebao bi se u potpunosti oporaviti', izjavio je kirurg za Sky Sports.

Ginola je zbog svog dopadljivog nogometnog stila i gorljivog karaktera bio omiljen među navijačima klubova za koje je igrao, a posebno za boravka u Newcastleu i tijekom igranja za Tottenham. Ginola je u Francuskoj nastupao za PSG, a u Engleskoj je, osim spomenutih klubova, nosio dresove Aston Ville i Evertona. Za francusku izabranu vrstu odigrao je 17 utakmica, a karijeru je završio 2002. godine.