PLJUSKA NAVIJAČ(IM)A

Sramotno! Modrić ovakvu reakciju sigurno nije zaslužio

17.05.2016 u 09:27

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić jedan je od ključnih igrača Reala i upravo zahvaljujući njemu 'kraljevski' klub će se 28. svibnja boriti za 11. naslov europskog prvaka. No nekim klincima u Madridu to nije jasno

Nakon treninga u Valdebebasu, Realovom kampu u predgrađu Madrida, navijači dočekuju zvijezde u pokušaju da si osiguraju fotografiju s idolima ili barem autogram.

Međutim, ponekad se igračima ili žuri ili su u nekom 'svom filmu' te se ne zaustave svakome. Baš kao što to ovog puta nije učinio naš Luka Modrić, koji je inače poznat po velikoj pažnji i susretljivosti prema djeci.

Prošao je pokraj dvojice dječaka koji su - shvativši da se Modrić neće zaustaviti - jednostavno pljunuli na njegov automobil.

Sramotno i od njih, ali i gospodina u godinama koji im je sigurno bio u pratnji, a njihov bezobrazluk samo je mirno odgledao. Jer sigurni smo da tako ne razmišlja nitko na tribinama Santiago Bernabeua, posebno o Luki kojeg su prije nekoliko dana čitatelji Marce izabrali za najboljeg veznjaka Primere.