PSOVKE I ČITANJE S USANA

Slovenci zakuhali frku; FARE Modrićevo ponašanje proglasio sramotnim!

06.05.2016 u 16:29

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji se s Real Madridom plasirao u finale Lige prvaka, našao se na udaru kritika nakon što objavljen video na kojem se može pročitati s usana kako psuje iako u prvi tren nije bilo jasno što je točno te kome - vikao

Naime, iako se u prvi tren mislilo kako je riječ o uobičajenom repertoaru psovki, Modrić se našao na udaru slovenskih kolega nakon što su zaključili kako su psovke bile upućene slovenskom sucu Damiru Skomini.

Prema njihovoj verziji (na video se to ne može baš lako uočiti, op. a.) Modrić je snimljen kako nakon izlaska s terena slovenskom sucu psuje 'slovensku majku'. U prvi tren, svi koji su gledali utakmicu, pomislili su kako je vrlo vjerojatno psovao suca koji govori sličan jezik kao i Modrić, ali priča se potpuno zahuktala kada je video završio na društvenim mrežama. Tada je sve izgubilo kontrolu.

Međutim, kada su mnogi pomislili kako je to kraj ove epizode oglasio se i FARE koji je ponašanje Luke Modrića proglasio – sramotnim!

'Sramotno vrijeđanje slovenskog suca od strane igrača Real Madrida Luke Modrića je ponašanje koje ne pripada sportu i koje apsolutno treba osuditi', kazao je izvršni direktor FARE-a Piara Powar.

Ostaje za vidjeti hoće li još netko osuditi Modrićevu psovku, kakve na nogometnim terenima viđamo svakodnevno, ili će ostati na osudi koju je uputio FARE. Modrić će svakako iz ovoga izvući lekciju jer danas je vrlo teško izbjeći mnogobrojne kamere.