U FINALE SA STILOM

Ovim potezom Dejan Lovren do suza je dirnuo navijače Liverpoola

06.05.2016 u 12:50

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren odigrao je, u pobjedi nad Villarrealom 3:0 na Anfieldu, još jednu veliku utakmicu za Liverpool kojom se plasirao u finale Europske lige. Međutim, najbolji i najplemenitiji potez izveo je tek nakon sučeva zvižduka

Nekoliko trenutaka nakon što je glavni sudac Viktor Kassai označio kraj utakmice na Anfieldu je počelo veliko slavlje, ali Lovren je ostao priseban i sjetio se kome će pokloniti dres. S osmijehom na licu Lovren je skinuo dres te ga predao jednom navijaču Liverpoola koji je utakmicu gledao iz invalidskih kolica.

Bio je to još jedan genijalan i potez Lovrena kojim je dokazao svoju zrelost, nogometaša za kojeg se zna da ima veliko srce i koji u zadnje vrijeme igra u briljantnoj formi. Ovim dobrim djelom Lovren je dirnuo do suza sve navijače Liverpoola. Naravno video je odmah postao hit na Internetu...

Iako je trenutačno u hladnom ratu s hrvatskim izbornikom Antom Čačićem, činjenica je kako Lovren svojom igrom u zadnjoj liniji pokazuje kako je trenutačno jedan od boljih igrača u Europi na svojoj poziciji. Bez njega je obrana Liverpoola nezamisliva.

'Dvanaesti igrač nam je puno pomogao. Naši navijači, atmosfera su bili čudesni. Ovo je bila čudesna utakmica', između ostalog je nakon utakmice kazao Lovren.