TULUM GA SKUPO KOŠTAO

Francuski klub suspendirao lažljivog igrača; 'krivac' je Ibrahimović!

27.04.2016 u 12:10

Bionic
Reading

Francuski ragbi klub Racing 92 suspendirao je svog igrača, 34-godišnjeg Martina Castrogiovannija, zbog partijanja prošli vikend u Las Vegasu

Podsjetimo, talijansko-argentinski ragbijaš nedavno je rekao čelnicima svog kluba kako ne može igrati polufinale Kupa prvaka zbog obiteljskih problema u Argentini te da mora hitno otputovati.

Racing 92 je igrao protiv Castrogiovannijeva bivšeg kluba Leicester Tigersa, u kojem je proveo sedam godina, od 2006. do 2013. Pokazalo se da nije toliko važan igrač jer je Racing 92 ipak pobijedio 19:16 te time izborio europsko finale protiv Saracensa.

Međutim, na njegovu nesreću korpulentni Martin Castrogiovanni uhvaćen je u Sin Cityju s najboljim igračem PSG-a Zlatanom Ibrahimovićem, ali u tom društvu su se našli još neki igrači PSG-a, kao što su Javier Pastore, Marco Verratti te Salvatore Sirigu. Viđeni su u hotelu preko vikenda, ali su mediji prekinuli zabavu. Dok je njegova ekipa trenirala u Nottinghamu, on je tulumario i uprava ga je odlučila suspendirati zbog upozorenja za druge igrače i kako se tako nešto ne bi ponovilo.

Nema sumnje kako je 188 cm visoki i 120 kg teški Martin Castrogiovanni - koji je zbog duge kose i brade lako uočljiv - naučio lekciju i valjda je shvatio kako se, pogotovo kada se družiš s jednim od najpopularnijih nogometaša svijeta kao što je Zlatan Ibrahimović, jako teško sakriti od medija.

Fotografije s tuluma pogledajte OVDJE