S POGLEDOM NA MORE

Zavirite u luksuz u kojem će uživati Čačić i igrači tijekom Eura

20.04.2016 u 11:57

  • +12

Euro 2016: zavirite u hotel hrvatske nogometne reprezentacije Barriere L'Hotel du Golf, Deauville

Izvor: Reuters / Autor: Benoit Tessier

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija peti put bit će sudionik završnice europskog prvenstva. Od osamostaljenja jedino je propustila Euro 2000. godine koji su organizirale Belgija i Nizozemska

Kontinentalnoj smotri najboljih reprezentacija domaćin je Francuska. Ista ona u kojoj su 1998. godine Asanović, Bilić, Boban, Ladić, Prosinečki, Šuker i ostali uspjeli iznenaditi nogometni svijet te osvojiti broncu.

S obzirom na to da imamo prilično talentiranu generaciju nogometaša, a od kojih neki (Modrić, Rakitić, Mandžukić) igraju u najvećim svjetskim klubovima, mnogi se nadaju da bi taj uspjeh mogao biti ponovljen.

Te 1998. godine Ćiro Blažević s igračima je boravio u Vettelu, dok će Čačić svoje igrače povesti u Deauville, gradić smješten uz obalu na La Mancheu, između Le Havrea i Caena.

Bit će smješteni u luksuznom hotelu Barriere L'Hotel du Golf, a čiju su raskoš predstavili i fotoreporteri Reutersa, omogućivši i običnim 'smrtnicima' uvid u opremljenost tog prekrasnog hotela, u kojem jedno noćenje za dvije osobe u 'najskromnijoj' sobi trenutno košta 189 eura.