NENADMAŠAN U ZEZANCIJI

Bit će svega; 'ludi' hrvatski nogometaš u Big Brotheru

15.04.2016 u 14:55

Bionic
Reading

Nova sezona Big Brothera mogla bi biti puna uzbuđenja jer u taj televizijski šou ulazi Romano Obilinović, bivši igrač MAXtv Prve lige i zaštitni znak prvih sezona prvoligaškog Splita

Informaciju donosi dalmatinskiportal.hr pišući kako je Obilinović bio vrstan krilni napadač, ali je i podizao atmosferu u ekipi te je najpoznatiji slučaj kada je kod Macole plivao po snijegu samo u gaćicama.

Inače, Obilinović danas radi na održavanju terena u Parku mladeži, a svojedobno je hit bila nenadmašna snimka na Youtubeu njegovih razgovora sa Sinišom Šošom, koju je i danas zanimljivo poslušati.

Isto tako portal germanijak.hr za njega kaže da je jedan od onih koji su mogli napraviti čuda u karijeri. 'Čisti talent, momak koji je imao nogomet u malom prstu, golgeter… Međutim, nije baš volio trenirati i živjeti sportski, draža mu je bila - kako bi sam rekao – 'šank linija'. Jednostavno, volio se zezati, pa čak i s agentima koji su mu nudili probe i angažmane diljem svijeta.'

Obilinović bi u nedjelju trebao postati stanovnik najnovijeg izdanja Big Brother kuće u produkciji RTL-a, a on sam još nije potvrdio istinitost ove vijesti.