NESRETNA RAQUEL

Žena koju je Messi ozlijedio od Barce traži samo jedno!

22.03.2016 u 11:53

Bionic
Reading

Raquel Tajuelo koja je završila u bolnici nakon što ju je u nedjelju Lionel Messi pogodio loptom u Villarrealu, priznaje da je navijačica Real Madrida i da od Barcelone za ispriku želi kartu za El Clasico na Camp Nouu...

Nesretna Španjolka nije se nadala da će završiti u bolnici tijekom utakmice Villarreala i Barcelone, ali lopta koju je Lionel Messi poslao na tribine nezgodno ju je pogodila i slomila joj zglob ruke.

'Navijam za Real i Messi mi nije bio drag, a sad još i manje,' priznala je Raquel Tajuelo nakon incidenta pa se osvrnula na sam incident:

'Sjedila sam na dijelu tribina na suncu i kad je lopta poletjela prema meni postavila sam ruku da me zaštiti. Zatim sam osjetila snažnu bol jer mi je udarac iskrenuo ruku. Ljudi oko mene nisu reagirali dok se nisam srušila, a onda su me odveli u bolnicu gdje su mi dijagnosticirali frakturu zgloba. Morat ću nositi gips najmanje mjesec dana.'

Iz katalonskog kluba ponudili su Raquel svu potrebnu pomoć, ali ona želi samo jedno.

'Tražit ću ih kartu za utakmicu Barcelone i Reala,' kaže nesretna navijačica kojoj će Barca sigurno ispuniti želju i gledat će El Clasico na Camp Nouu 2. travnja.