ISPRAVKA I ISPRIKA

Može se... Velika pobjeda Liverpoolovih navijača!

11.02.2016 u 11:08

Bionic
Reading

Navijači Liverpoola sinoć su, unatoč lošem rezultatskom nizu svoje momčadi, imali razloga za nazdraviti

Vlasnici Liverpoola iz grupacije FNG sinoć su 'povukli ručnu' i objavili kako odustaju od najavljenih povećanja cijena ulaznica za iduću sezonu. Zamrznut će aktualne najviše cijene, povećati fond najajeftinijih ulaznica za školarce i nude javnu ispriku.

'Žao nam je što smo iznijeli onakav prijedlog i zahvaljujući jasnoj reakciji naših navijača smatramo da smo pogriješili. Ipak, boli nas što je dio opozicije naš potez shvatio kao pokušaj dodatnog osobonog bogaćenja i pohlepe, to nije bio slučaj,' potpisuje vlasnik Henry priopćenje grupacije koja je do jučer najavljivala povećanje najskupljih ulaznica na 77 funti, te uvela cjenik prema kojem bi se prodavale prve godišnje ulaznice skuplje od 1000 funti.


'Ovo je dobar potez u popravljanju odnosa između navijača i vlasnika. Da su prije svoje ishitrene odluke barem poslušali navijačko mišljenje (ili barem mišljenje radne skupine koju su sami osnovali) izbjeglo bi se puno nervoze i sramote. Ovo je gorka lekcija za budućnost,' oštri su navijački lideri koji dodaju:

'Ne uživamo u činjenici da smo mi bili u pravu a oni nisu. Ovo nije pomoglo nikome. Samo želimo istaknuti da očekujemo nastavak dijaloga kojim ćemo učiniti nogomet još dostupnijim našim najmlađima navijačima. Posebno lokalnim. Takvi potezi isplativi su dugoročno i sada imamo dobru platformu za dogovarati strategiju u najavljenom razdoblju od iduće dvije sezone,' zavrašavaju iz Spion kopa i SOS-a.

Deset tisuća najhrabrijih napravilo je uslugu svima koji plaćaju ulaznice na tribinama Anfielda