BENZEME ZASAD NEMA

Franck Ribery opet u skandalu s prostitutkama

03.12.2015 u 08:06

Bionic
Reading

Odlični francuski nogometaš i veznjak minhenskog Bayerna, Franck Ribery, koji se pokušava nakon osam mjeseci mukotrpne terapije vratiti na nogometne terene, opet je u središtu skandala

Doduše, zasad samo u smislu svjedoka, no kako je u proljeće 2010. godine već bio pred istražnim sucima zbog seksulanog odnosa s maloljetnom prostitutkom Zahijom Dehar, pitanje je hoće li i ovog puta biti među sumnjiv(c)ima.

Naime, Ribery je na ispitivanju završio jer je prijatelju posudio 15.000 eura a kako bi ovaj iz Francuske u München doveo deset djevojaka na vikend-druženje s nogometašem i njegovim društvom.

No, i ovog puta, kao te 2008. kada je Zahia imala tek 16 godina, jedna je od 'dama' bila maloljetna.

Na Riberyjevu žalost, shvatio je i da se osoba koja mu se predstavljala kao prijatelj, to baš i nije jer od 15.000 eura, djevojkama je dao tek po petstotina eura, a ostalih deset tsuća zadržao je za sebe.

'Kad su nas zvali, nisam znala o kome se radi. Prišao mi je čovjek i pitao me hoću li za 500 eura provesti vikend u Njemačkoj. Pristala sam. Dobile smo besplatne avio-karte i smeštaj. Tada sam upoznala Riberyja. Bio je pristojan, pio je šampanjac i pušio. Mislim da nije znao da tih 500 eura uključuje samo druženje, a ne seksualne usluge. Kasnije je Ribery shvatio da je taj čovjek ostatak novca zadržao za sebe', izjavila je jedna od prostitutki.

Podsjetimo, u proljeće 2010. godine izbio je skandal jer je ljepuškasta Zahia priznala da su među njezinim klijentima bili francuski reprezentativci Karim Benzema, Franck Ribery i Sidney Govou. Zahia je navodno priznala da se prostitucijom bavi od 16. godine (2008) i da je po mušteriji naplaćivala od 1.000 do 2.000 eura, a njezin je mjesečni prihod iznosio 20.000 eura.