TUGA SLAVNE TENISAČICE

Emotivno shrvana Serena: Nedostajat ćeš mi...

25.11.2015 u 17:29

Bionic
Reading

Serena Williams doživjela je težak udarac u privatnom životu. Uginula joj je kujica Jackie, a svoju tugu podijelila je putem društvene mreže

Serena Williams jedna je od najboljih tenisačica u povijesti, a isto se tako zna da je vrlo emotivna osoba. Posebno je slaba prema životinjama.

Sa 17 godina dobila je kujicu Jackie, a veliko prijateljstvo slavne sportašice i njezinog ljubimca trajalo je sve do ovoga tjedna.

Kujica je uginula što je jako pogodilo američku igračicu koja je potresena objavila post i video.

'Danas mi je težak dan. Moja ljubljena prijateljica koju sam dobila dva tjedna prije osvajanja prvog grand slama napustila me. Bila je 16 godina 'mlada' i još do neki dan je sprintala. Njeno maleno tijelo ju je jutros izdalo, a na svoj mi je način dala do znanja da je vrijeme da budem hrabra i pustim je da ode. Uz mog oca uz mene uspjeli smo se pozdraviti. Bila je sa mnom od 1999. pa sve do danas i tako mi nedostaje. Izašla sam ispod tuša i nije je bilo da mi poliže noge, što je radila svaki dan da me podsjeti koliko me voli. Osjećam se tako sretno što sam imala tako posebnu frendicu. Nedostajat ćeš mi, sjećanje na tebe živjet će vječno' napisala je između ostalog Serena.