NASH UŽIVA NA PLAŽI

NBA legendi kći rekla da se bahati; pogledajte što može

25.11.2015 u 10:17

Bionic
Reading

Kanadski košarkaš Steve Nash, koji je uoči početka ove NBA sezone objavio kako zbog čestih ozljeda nakon 19 godina završava karijeru, uživa u igračkoj mirovini

Na svom Instagram profilu ovaj 41-godišnjak objavio je dva videa u kojima pokazuje svoje nogometno umijeće na kojem bi mu pozavidjeli i profesionalni nogometaši. Tehnicirati bos na plaži s teniskom lopticom te pritom izvoditi trikove zaista nije lako…

'Kćer mi kaže da se bahatim, a ja bih rekao da sam hiperaktivan', napisao je Nash koji u drugom video pokazuje što zna s pravom nogometnom loptom i to u društvu kćeri koja je očito talent naslijedila na oca.

Nash je inače suvlasnik nogometne momčadi Vancouver Whitecaps koja se natječe u MLS-u.

Naime, Nash je po roditeljima Englez (rođen je u Južnoafričkoj Republici gdje je otac profesionalno igrao, op.a.), a nogomet je zavolio od malih nogu. Kao klinac igrao je i hokej, najpopularniji kanadski sport, a igrom slučaja na koncu je završio u košarci.

U 19 NBA sezona dva puta je kao igrač Phoenix Sunsa biran za MVP-a, najkorisnijeg igrača NBA lige (2005. i 2006. godine), a u igračku mirovonu otišao je kao treći najbolji dodavač svih vremena, iza Johna Stocktona i Jasona Kidda, s 10.335 asistencija, te kao najprecizniji izvođač slobodnih bacanja (90,4 %).

Osim u Phoenixu te LA Lakersima, Nash je proveo šest sezona u Dallasu uz svog dobrog prijatelja Dirka Nowitzkog.

My daughters say I'm a show of, I say hyperactive

A video posted by stephennash (@stephennash) on

My babes got tekkerrrrs

A video posted by stephennash (@stephennash) on