UTUČENA ZVIJEZDA

Nervozna Ronaldova reakcija sve govori; novinari u čudu

23.11.2015 u 13:35

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo, najbolji igrač Real Madrida, sve je nervozniji čemu svjedoči i video snimka u društvu obožavatelja i novinara

Nakon velike pobjede Barcelone od 4:0 usred Madrida – ili bolje rečeno blamaže Reala u El Clasicu - procurilo je iz svlačionice 'kraljevskog kluba' kako Cristiano Ronaldo nema namjeru biti dio Reala u budućnosti ako će ga voditi Rafa Benitez.

Kako su doznali novinari talijanske Gazzette dello Sport Portugalac je upravi kluba postavio ultimatum: 'Ili ja ili Rafa Benitez!

Ako Uprava Reala nešto ne napravi u ljeto bi Ronaldo mogao napustiti Madrid, a kao nova destinacija spominje se francuski PSG. U nekim kombinacijama spominje se i američka MLS liga…

Najnovija video snimka španjolskog AS-a, kada je Cristiano Ronaldo automobilom kratko zastao ulasku u trening centar Valdebebas, dovoljno govori koliko je nervozan. Prvo je strpljivo trpio naguravanje obožavatelja željnih 'selfieja' na prozor njegova automobila.

Međutim, novinari željni izjave gurnuli su mu mikrofon unutar kabine, a Ronaldo je instiktivno i vrlo ljutito reagirao odgurnuvši mikrofon. Naravno, zbog ove Ronaldove reakcije svi novinari bili su u čudu jer mogao je samo reći: Nemam komentara!

Taj detalj dovoljno govori koliko je Portugalac nervozan te kako mu je vjerojatno 'puna kapa svega.' A očito je posebno ljutit na novinare koji su objavili kako je upravi kluba postavio ultimatum: 'Ili ja ili Rafa Benitez!

Video pogledajte OVDJE