POLITIKA JE KRIVA

Srbin iskreno o odnosu sa Ćorlukom; to su riječi pravog sportaša

29.09.2015 u 11:23

Bionic
Reading

Lokomotiv je na drugom mjestu ruskog nogometnog prvenstva, a veliki udio u uspjesima moskovskog kluba imaju Hrvat Vedran Ćorluka i Srbin Nemanja Pejčinović

Zbog krize s izbjeglicama opet su narušeni odnosi Hrvatske i Srbije, no takva situacija ne može narušiti odnose među sportašima dviju zemalja koji igraju u istim klubovima. Tako je i u Lokomotivu.

Novinara Kurira zanimalo je kako se Pejčinović slaže s hrvatskim reprezentativcem Ćorlukom, s obzirom na sve što se događalo u posljednje vrijeme (ekonomska blokada, zatvaranje granica...).

'Vedran je sjajan momak. Nemamo problem s time je li netko Srbin ili Hrvat. Tu razliku politika propagira jer ljudi koji se njome bave tu vide interes, a slijepi i neobrazovani ih prate i podržavaju', rekao je Pejčinović te dodao:

'Vjerujem da mnoge mlade ljude u obje države danas puno više zanima kako naći posao, prehraniti obitelj, nego slušati gluposti raznih glavonja. Svatko voli svoju zemlju, to je normalno. Imam mnogo prijatelja Hrvata i ponosan sam na njih.'