AKO SE IKADA NAĐU...

Dokazao da je najjači i zaprijetio Chelseajevom ratniku

26.09.2015 u 14:37

Bionic
Reading

Nogometni titan Adebayo Akifenwa je briljirao na televizijskoj emisiji i pristojno, ali iskreno, upozorio što čeka Diega Costu ako njemu bude pokušao prodavati svoje prljave nogometne trikove

Akifenwa je, podjetimo, napadač AFC Wimbledona koji osim odličnim (15 golova prošle sezone) napadačkim postignućima plijeni i fizičkom snagom. Nešto više od 100 kilograma, uglavnom mišića, sjajno koristi na terenu, a pokazao je - i izvan njega.

Udarao je boksačku 'spravicu iz kafića' slabijom rukom, u isto vrijeme svladao dvojicu na obaranju ruke i zatim zablistao dizavši maskotu 'u benču'. Tijekom emisije upitan je i kako bi završio njegov ogled s ratobornim Chelseajevim napadačem Diegom Costom.

'Kada bi došlo do toga poslao bih ga na spavanje (snoozed him)... Mislim, uvijek se kontroliram na terenu i cijenim ga kao igrača. Volim čak i njegov agresivni stil, ali u ovom slučaju rezultat bi mogao biti samo jedan,' nasmijao je publiku div koji bi preveliki zalogaj za bilo kojeg nogometaša svijeta. Čak i Chelseajevog ratnika.