ŠOK ZA NAVIJAČE

Gotovo je: Lijepa Eva napušta Chelsea zbog Mourinha!

23.09.2015 u 17:48

Bionic
Reading

Popularna fizioterapeutkinja londonskog kluba, Eva Carneiro odlučila je napustiti Chelsea šest tjedana nakon incidenta s Joseom Mourinhom na utakmici protiv Swanseaja...

Sukob s portugalskim trenerom učinio je svoje. Eva Carneiro nije se vratila na svoje radno mjesto nakon što ju je Mourinho izvrijeđao na terenu u 1. kolu Premiershipa te zatim potjerao s treninga svojih seniora. Incident se dogodio zbog upada medicinske ekipe na teren kad se to Portugalcu nije svidjelo: dok je ekipa imala igrača manje, a Hazard po njegovom mišljenju nije trebao pomoć.

Uslijedilo je razdoblje u kojem su lijepu 42-godišnjakinju britanski mediji razvlačili po novinama, svašta se moglo pročitati o njenom privatnom životu, a na svoje radno mjesto nikad se nije vratila.

Eva je odlučila napustiti Chelsea i potražiti novu radnu sredinu, a zbog svega što se događalo i uvreda koja je doživjela namjerava cijeli slučaj odvesti na sud.

'Njezin odlazak pokreće pitanje sigurnosti nogometaša na terenu, a snimke uvreda iz publike koje je doživljavala kad bi istrčala na teren nešto je čega se svi moramo sramiti,' rekla je Heather Rabbatts, članica Izvršnog odbora engleskog nogometnog Saveza uz nadu da će se ovaj slučaj pravno što prije riješiti.

Za navijače Chelseaja to je priličan šok jer su obožavali svoju doktoricu koja je bila jedan od zaštitinih znakova kluba, no prgavi Mourinho im ga je oduzeo. Vidjet ćemo hoće li je neki drugi klub angažirati ili će nastaviti karijeru daleko od nogometnih stadiona i medijske pažnje...