TRANSPARENT

Prije ključnih ogleda zajednička poruka hrvatskih reprezentativaca

01.09.2015 u 09:26

  • +3

Trening reprezentativaca uoči kvalifikacijskih utakmica s Azerbajdžanom i Norveškom

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midžor

Bionic
Reading

U ponedjeljak se u hotelu As u Zagrebu okupila hrvatska nogometna reprezentacija koju čekaju kvalifikacijski okršaji s Azerbajdžanom i Norveškom

Izbornik Niko Kovač je održao konferenciju za medije, a potom je u 12 sati dočekao 24-oricu igrača na koje računa za dva rujanska gostovanja koja će uvelike odrediti rasplet skupine H Europskih kvalifikacija.

Uoči prvog treninga, reprezentativci su dali podršku borbi protiv rasizma, diskriminacije i nasilja. Slikajući se ispred prigodnog transparenta, 'kockasti' su dali svoj doprinos projektu Hrvatskog nogometnog saveza i Svjetske organizacije Roma.

Predsjednik te udruge, Toti Dedić, uručio je prigodnu 'Zlatnu kopačku' Davoru Šukeru, predsjedniku HNS-a, kao zahvalu za doprinos Saveza u borbi protiv diskriminacije, rasizma, nasilja i siromaštva.

Izbornik Kovač se, uobičajeno za prvi dan priprema, odlučio za lakši, regeneracijski trening. Nekoliko zabavnih vježbi pokazalo je izvrsnu i vedru atmosferu među reprezentativcima što je odlična najava važnog reprezentativnog tjedna.