ŠTO ĆE REĆI ŠPANJOLKA?

Novi skandal: vratar Chelseaja varao djevojku s miss Belgije

19.08.2015 u 18:30

Bionic
Reading

Gotovo da nema tjedna da iz Engleske ne stigne priča o nekakvoj ljubavnoj aferi. Doduše, ovog puta nisu u pitanju engleski igrači, već Belgijanac koji je djevojku, Španjolku, varao s misicom svoje zemlje

Vratar Chelseaja i belgijske reprezentacije Thibaut Courtois (23) opet je u središtu skandala. Engleski DailyMail piše kako je prošle godine, uoči nastupa na SP-u u Brazilu, svoju djevojku varao s miss Belgije.

Lijepa 20-godišnja Emily Vanhoutte otkrila je medijima kako je s golmanom Chelseaja, a koji je u to vrijeme branio za madridski Atletico, bila u vezi iako je on u to vrijeme ljubovao sa Španjolkom Martom Dominguez.

'Nikada ne bih ulazila u vezu sa zauzetim muškarcem. Nisam znala da ima djevojku. Vidio me je na izboru za miss i kontaktirao preko Facebooka. I počeli smo se dopisivati', objasnila je Emily. Do prvog susreta došlo je tek nekoliko mjeseci kasnije.

'Da ima djevojku, nije mi rekao nikad. I s obzirom na to da je on napravio prvi korak, bila sam sigurna da nije u vezi. Ispala sam naivna jer kad sam u vezi, s drugim muškarcima ni ne razgovaram'.

U cijelu priču uključio se i Courtoisov otac koji je optužio Emily da je s njegovim sinom bila samo zbog novca i slave, a da njegov sin razmišlja jedino o Marti.

'Nisam imala pojma tko je on. Meni novac ne treba jer sam iz bogate obitelji', branila se Emily.

S obzirom da Thibautu ovo nije prva takva situacija jer već se pisalo o njegovoj avanturi s jednom konobaricom, a prethodno je bio i u ljubavnom trokutu s bivšom djevojkom reprezentativnog suigrača Kevina de Bruynea, onda možemo i opravdati lijepu Emily.