TEŠKO JE SLAVNIMA

Čak ni pobožni Kaka ne može spasiti bračnu zajednicu

06.08.2015 u 10:18

Bionic
Reading

Iako je poznat kao čovjek snažnih kršćanskih vjerskih uvjerenja, među kojima je i ono da je brak neraskidiva zajednica muškarca i žene, Kaka se definitivno rastaje od svoje supruge Caroline Celico...

Čak ni jedan od rijetkih nogometaša kojeg nisu pratili seksualni i ljubavni tračevi, Brazilac Kaka nije uspio svoju ljubavnu priču učiniti vječnom. Nakon 13 godina provedenih s jednako religioznom Caroline Celico, par je najavio u studenom prošle godine rastavu.

Pokušali su Kaka i Caroline još jednom u novoj godini, ali nije išlo, a lijepa supruga koja od srednje škole hoda s bivšim najboljim nogometašem svijeta javno je objavila da je vezi definitivno došao kraj. Još jedan dokaz da biti slavan i imati dugotrajnu stabilnu vezu ne ide skupa.

'Bila je to najteža odluka naših života koja će utjecati i na druge. Mi smo svjesni da postoje razlike koje smo mnogo puta pokušali riješiti, ali nismo uspjeli,' napisala je Caroline te zamolila medije i sljedbenike na Instagramu da poštuju njihovu privatnost.

Kaka sa suprugom ima dvoje djece. Trenutno igra u američkom MLS-u za Orlando.