'VRUĆA' STRANA COPE

Ne pogađa kao hobotnica Paul, ali njezinu prognozu gledaju svi

20.06.2015 u 12:42

Bionic
Reading

U središtu pozornosti svjetske nogometne javnosti svakako je Copa America, odnosno, prvenstvo Južne Amerike

Domaćin ovom izdanju Copa Americe je Čile, a naslov prvaka brani Urugvaj. Naravno, one najveće reprezentacije i najljuči suparnici, Argentina, Brazil, Urugvaj i  Čile - opet su glavni favoriti, dok se ostale momčadi, poput Venezuele, nadaju čudu.

A prvo čudo, mislimo na igrače Venezuele, dogodilo im se u prvom kolu kada su s 1:0 pobijedili Kolumbiju. Za 'nagradu' muškoj populaciji stigao je striptiz popularnih voditeljica, i to pred kamerama, u TV-emisiji.

Na žalost ljubitelja nogometa, ali i žena, Venezuela je u drugom kolu izgubila pa su im voditeljice uskratile još jedan stiptiz.

No s obzirom na to da striptiz dolazi samo ako Venezuela pobjeđuje, a to će biti teško izvedivo, voditeljice su se dosjetile kako bi mogle povećati gledanost svoje emisije i odlučile postati prognozerke. Nešto u stilu popularne hobotnice Paula, koji je vrlo uspješno predviđao pobjednike na utakmicama SP-a 2010. godine u Južnoj Africi.

Ove su se, pak, voditeljice odlučile na nešto drugačiju metodu pogađanja pobjednika. Na svakoj strani grudi zaljepile bi zastavice, potom bi ih malo protresle, a pobjednik bi bio onaj čija bi zastavica duže ostala na grudima.

Dosad je voditeljica tri puta prognozirala, od toga je dva puta bila uspješna, a jedina utakmica u kojoj je rezultat bio suprotan bila je između Venezuele i Perua. Tko zna, možda je to bila neka autosugestija...

U svakom slučaju, iako možda neće uvijek pogađati, sigurni smo da će njezina prognoziranja biti izuzetno dobro praćena i gledana.