NOVA FAZA ŽIVOTA

Teniska heroina zna kako zasjeniti mečeve u Parizu!

03.06.2015 u 20:23

Bionic
Reading

Bivša kineska tenisačica Li Na objavom slike svoje novorođene djevojčice Alise uspjela je zasjeniti četvrtfinalne mečeve kolegica u Roland Garrosu, a čestitke dolaze iz cijelog svijeta...

Osvajačica Australian Opena i Roland Garrosa iznenađujuće se prošle jeseni odlučila prekinuti karijeru te sa 32 godine napustiti svijet tenisa u kojem je bila toliko uspješna.

'Nakon četiri operacije koljena i stotine injekcija koje sam primala protiv naticanja i bola, tijelo me moli da stanem,' objasnila je tada svoju odluku Li Na.

U igračkoj 'mirovini' Kineskinja nije gubila vrijeme i već osam mjeseci kasnije pohvalila se fotografijom na Instagramu u društvu muža Dennisa i tek novorođene Alise. Time je pokazala da je na odluku o kraju karijere morala utjecati i trudnoća za koju je vjerojatno u to doba znala.

U svakom slučaju, svojom fotografijom Li Na je zasjenila ženske mečeve Roland Garrosa ovog četvrtka, u kojima su Serena Williams i Timea Bacsinszky izborile ulazak u polufinale. Kineskinja je također dobila pregršt čestitki iz cijelog svijeta, uključujući i od WTA Toura.