DOPING KONTROLA

Uefina 'policija' upropastila planove Messiju i Rakitiću!

03.06.2015 u 17:29

Bionic
Reading

Lionel Messi požalio se putem društvene mreže jer nije mogao doći na svečani oproštaj Barcelone od Xavija Hernandeza, zbog obaveze odlaska na doping kontrolu. Isti je problem imao i Ivan Rakitić...

Ove srijede Barcelona je organizirala veliku oproštajnu svečanost povodom odlaska Xavija Hernandeza iz kluba, nakon što je u njemu proveo cijelu karijeru. Slavni 35-godišnji veznjak nije mogao sakriti emocije pred okupljenim kolegama, prijateljima i obitelji.

'Ja sam taj koji sam zahvalan. Ni u najljepšim snovima nisam mislio da ću biti tako sretan. Ovdje sam se formirao kao osoba i nogometaš. Ostavljam pola svog života Barceloni,' izjavio je Xavi koji karijeru nastavlja u Kataru.

Na svečanosti nije bio Lionela Messija ni Ivana Rakitića. Argentinac se požalio putem društvene mreže.

'Zbog doping kontrole ne možemo se oprostiti od Xavija,' otkrio je Leo putem Instagrama te se slikao zajedno s Rakitićem, Piqueom, Rafinhom i Ter Stegenom koji su također bili na kontroli koju provode službenici pod okriljem Uefe.

Podsjetimo, Rakitić je nedavno izjavio u velikom intervjuu za Uefu koliko je puno naučio provodeći vrijeme ove sezone uz Xavija Hernandeza i sigurno mu je također bilo žao što nije mogao na svečanost.