NOVA ZVIJEZDA PARIZA

Slavni glumac poslao poruku lijepoj Donni, a ona mu odgovorila...

27.05.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Hrvatska tenisačica Donna Vekić opet je u središtu pozornosti. Nakon što je Wawrinka zbog teksta nepoznatog autora, a u kojem se spominje i naša tenisačica poludio na organizatore Roland Garrosa, mlada Osječanka sada je u prepisci sa slavnim zavodnikom Hughom Grantom

Hrvatska tenisačica Donna Vekić probila se u 2. kolo Roland Garrosa pobijedivši u neizvjesnom dvoboju 31. nositeljicu Francuskinju Caroline Garcia s 3:6, 6:3, 6:2 nakon sat i 50 minuta igre. Prvi set Vekić je izgubila, ali je ipak pokazala kvalitetu u preostala dva, iako je dvoboj završila s više neprisiljenih pogrešaka (34) nego winnera (29), a imala je i devet dvostrukih pogrešaka i 13 as-servisa.

Ključnim se pokazao break Osječanke kod 2:2 u trećem setu, nakon kojeg je Vekić dobila četiri gema zaredom i došla do velike pobjede, prve u karijeri na Roland Garrosu. U drugom kolu Vekić ide na Srpkinju Bojanu Jovanovski, 60. igračicu svijeta, s kojom je dosad jednom igrala i slavila u Taškentu 2012. godine.


No nakon što se po medijima počelo pisati kako je mlada Osječanka kriva za rastavu Stanislasa Wawrinke od supruge Ilham Vuilloud, naša je tenisačica došla u središte pozornosti. A dokaz tome je i poruka koju joj je putem društvenih mreža poslao svjetski poznati glumac i zavodnik te ljubimac žena Hugh Grant, inače veliki ljubitelj tenisa.

'Izvrstan meč na Roland Garrosu. Doslovno.'


Mlada Osječanka nije mu ostala dužna i poslala mu je intrigantnu poruku, dijelom na engleskom, dijelom na francuskom:

'Nadam se da si navijao za mene!' (Hope you cheered for moi!).