UŽIVA U KINI

Sammirov video 'nelagode i smijeha' zaintrigirao mnoge

26.05.2015 u 19:45

Bionic
Reading

Brazilac s hrvatskom putovnicom i trenutačno nogometaš kineskog Jiangsu Guoxin-Saintyja, 28-godišnji Sammir dao si je napraviti još jednu tetovažu

U pauzi između dviju prvenstvenih utakmica, Sammir je posjetio Nanjing University of the Arts odnosno salon za tetoviranje gdje je dao napraviti još jednu tetovažu na svom tijelu.

Iskreno, ni ne znamo koja mu je to već po redu i što ova najnovija predstavlja odnosno kakvu poruku nosi. Međutim, definitivno je s novim crtežom koji je dao napraviti na zapešću lijeve ruke u kategoriji vrhunskih sportaša s najviše tetovaža na tijelu. A to su David Beckham, Dennis Rodman, Mario Kasun, Stefan Kretzschmar... A ono što je također vidljivo jest da je na licu promijenio nekoliko grimasa, od smijeha do nelagode.

Podsjetimo, Sammir je velik dio karijere proveo u zagrebačkom Dinamu, gdje je bio Mamićev 'Filho', a u vrijeme dok je hrvatsku reprezentaciju vodio Igor Štimac imao je i debi u nacionalnom dresu. Potom je malo ispao iz Kovačeva radara, ali je nakon prelaska u španjolski Getafe ipak zaslužio pažnju novog hrvatskog izbornika te čak i putovao na svjetsko prvenstvo u Brazil.

Po okončanju nastupa na mundijalu, nastavio je karijeru u Getafeu, ali onda je ovog proljeća dobio nemoralnu ponudu iz Kine i preselio se u redove Jiangsu Guoxin Saintyja. Klub mu nakon 11 kola drži šestu poziciju, a Sammir je dosad zabio jedan pogodak.

Existe cócega mais gostosa que essa? ?????? Is there any cuttest tickle than this one?

A video posted by Jorge Sammir Cruz Campos (@iamsammir) on