UVJERLJIVA POBJEDA, ALI...

Padaju otkazi; Wawrinkin bijes zbog članka o Donni Vekić!

25.05.2015 u 12:39

Bionic
Reading

Stanislas Wawrinka je u prvom kolu Roland Garrosa isprašio turskog predstavnika Marsela Ilhana 6:3, 6:2, 6:3, ali švicarski tenisač je na novinskoj konferenciji bio bijesan. I to s pravom...

Na službenoj stranici drugog 'grand slam' sezone objavljen je nevjerojatan članak kao najava njegovog meča s Ilhanom. Tenis je pao u drugi plan. Naime, autor je prvo spomenuo sličnost prezimena suparnika (Ilhan) s imenom Wawrinkine supruge s kojom se razveo (Ilham), pa je pričao o prljavim detaljima njihovoj raskida, a ni to mu nije bilo dovoljno pa je dodao i kako je Švicarac u navodnoj vezi s hrvatskom igračicom Donnom Vekić.

Neprofesionalno zbog čega su taj novinar i onaj tko je trebao provjeriti članak platili gubitkom posla. Barem je tako poručio glasnogovrnik Roland Garrosa koji se ispričao ljutom švicarskom tenisaču.

No on to nije zaboravio ni nakon odlične igre i uvjerljive pobjede za prolazak u drugo kolo.

'Totalno glup članak. To je službena stranica Roland Garrosa i nadam se da taj momak koji je to napisao nije novinar. Isto se tako nadam da i osoba koja mora provjeriti sve informacije na webu ne radi više za ovaj turnir. Za mene službena stranica mora pisati o tenisu i to je to,' rekao je Wawrinka te dodao:

'Vidio sam taj članak noćas. Rekao sam organizatorima da nisam sretan s time i mislim da to nije dobro za turnir.'