NOVI IDOL

Ruski rukometaš skinuo se gol i zasjenio Nikolu Karabatića!

21.05.2015 u 17:48

Bionic
Reading

Rukometaši Füchse Berlina pobjednici su ovogodišnjeg izdanja Kupa EHF. Nakon polufinalne pobjede nad Gorenjem iz Velenja, u finalu su svladali Hamburg i osvojili ovaj vrijedan trofej

'Lisice' su pred svojim navijačima, jer bili su organizatori završnog turnira, osvojili vrijedan trofej. Član ove momčadi je i naš Denis Špoljarić, no u finalu nije igrao.

Ali zato je odličan na parketu bio Rus Konstantin Igropulo, koji je momčadi iz Hamburga zabio šest golova, te bio uz Srbina Nenadića najefikasniji igrač svoje momčadi.

Međutim, ono što je napravio nakon utakmice, nedostižno je i Nenandiću, a ćini se i brojnim drugim rukometašima.

Naime, Konstantin je u svlačionici, potpuno gol, na strateško mjesto stavio pehar.

Iako je izjavio: 'Oprostite, svake godine se jednom slikam gol', imamo dojam da je želio puno više od obične reklame. Možda je želio nešto reći čelnicima EHF-a? Ili je želio 'izazvati' po mišljenju mnogih jednog od najatraktivnijih rukometaša današnjice Nikolu Karabatića?

U svakom slučaju ovom fotkom izazvao je pravu 'lavinu' na društvenim mrežama... Ipak, mnogim će obožavateljicama ostati samo želja jer ovaj svestrani ruski rukometaš, koji govori šest jezika, između ostalih i hrvatski, a svira i gitaru u sretnom je braku s prekrasnom ruskom pjevačicom Marinom.