NEDJELJA U TKALČI

Veliko okupljanje navijača Chelseaja u Zagrebu

05.05.2015 u 09:54

Bionic
Reading

Povod velikom okupljanju navijača bit će utakmica Chelsea-Liverpool i proslava naslova prvaka Engleske, kao i druženje članova Udruženja navijača Chelsea FC Hrvatska koje u sezoni '14./'15. broji preko 250 članova iz Hrvatske.

Dana 10.5.2015. u nedjelju s početkom u 16h Udruženje navijača Chelsea FC Hrvatska organizira veliko okupljanje navijača iz Hrvatske i regije engleskog nogometnog kluba Chelseaja u Oliver Twist Pubu u Zagrebu u Tkalčićevoj ulici.

Povodom ovog velikog događanja za navijače i goste bit će pripremljena čitava teresa Puba koja u punom kapacitetu broji preko 60 stolova, a na samom eventu očekujemo najmanje 150 navijača i navijačica londonskog kluba što iz Zagreba, što iz ostatka Hrvatske od kud dolaze deseci automobila (Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Pula), što iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Slovenije i Italije od kud su stigle potvrde dolaska ukupno preko 30 stranih gostiju.

Sve goste očekuje akcijska cijena pića, besplatne pizze za sve, posebna humanitarna akcija u sklopu nagradne igre u kojoj će se moći osvojiti bogate nagrade, predstavljanje članskih iskaznica za nadolazeću sezonu, šarmantne hostese i još mnogo toga.

U svojevrsnoj nagradnoj igri dijelit ćemo prisutnima nov, još nepredstavljen dres Chelseaja za nadolazeću sezonu, ali i asortiman našeg navijačkog kluba (majice s kapuljačom, polo majice, šalovi).

Najbitnija stavka nagradne igre, kao i jedna od najbitnijih cijelog događanja, jest humanitarna akcija u kojoj je Udruženje odlučilo da sav prihod od srećki kojima se ulazi u bubanj za izvlačenje nagrada ide gospođi Leoneli Pomper, majci 2 maloljetne djevojčice i teško bolesnog sina koji žive u teškoj životnoj situaciji i stalnoj potrebi visokih sredstava za liječenje malenog Leona. Gospođa Pomper je bila medijski eksponirana prošlih godina kao žrtva i predmet spora s Ministarstvom zdravstva Republike Hrvatske, što se lako može provjeriti upisom njenog imena u Google tražilicu.


Udruženje je već ranije pozivalo na financijsku pomoć gospođi Pomper, no sada smo, s dopuštenjem gospođe, odlučili joj pomoći na našem najvećem godišnjem okupljanju.

S obzirom na sve navedeno i činjenicu da će u samom centru grada uz potpuno uređen eksterijer Puba biti okupljen velik broj navijača jednog stranog kluba, vjerujem da bi nešto ovakvo moglo biti zanimljivo i Vama za objavu i uživo praćenje i sudjelovanje.

Prijenos utakmice počinje u 17:00, službeni početak događanja je u 16:00 (od kad će i početi pizze pristizati). Na poluvremenu utakmice 17:45 planiramo zajedničku fotografiju svih prisutnih. Izvlačenje nagrada je u 19:00, a sve o događaju možete saznati na ovoj poveznici.

Kratka reportaža o gostovanju 'hrvatskih Bluesa' u obližnjoj Ljubljani