LJUBAV PUKLA

Lindsey Vonn priznala: Tiger Woods je bivši!

03.05.2015 u 22:32

Bionic
Reading

Najuspješnija skijašica u povijesti ženskog Svjetskog kupa putem Facebooka je potvrdila kako njezinoj trogodišnjoj ljubavnoj vezi s Tigerom Woodsom došao kraj...

Prije samo četiri mjeseca ljubav Lindsey i Tigera je cvala, a slavni golfer čak je izgubio zub na jednoj skijaškoj utrci u Cortini d'Ampezzo kojoj je prisustvovao, kad ga je u bizarnoj sreći kamerman koji je izgubio ravnotežu udario svojom kamerom.

Nažalost, Tiger je osim zuba sada izgubio i svoju curu, a jedna od najpopularnijih američkih celebrity ljubavnih veza je završila.

'Tiger i ja smo nakon tri godine provedene zajedno odlučili prekinuti. Uvijek ću pamtiti uspomene koje smo zajedno stvorili. Nažalost, oboje vodimo bogate živote koji nas prisiljavaju da većinu vremena provodimo daleko jedno od drugog. Uvijek ću poštivati Tigera. On i njegova prekrasna obitelj uvijek će imati posebno mjesto u mojem životu,' napisala je Lindsey na Facebooku.

Podsjetimo, Lindsey je prije Woodsa bila udana za bivšeg skijaša Thomasa Vonna, no nakon četiri godine braka rastala se 2011. godine.