CRNO-BIJELI SVIJET

Vrhunske sportašice izazvale pomutnju u bikinijima

05.03.2015 u 09:09

Bionic
Reading

Danska tenisačica Caroline Wozniacki i američka UFC prvakinja Ronda Rousey pozirale su u kupaćim kostimima pred objektivima fotografa poznatog časopisa Sports Illustrateda

Dvije prekrasne sportašice - ali jedna u crnom kupaćem kostimu kao 'zločesta djevojka', a druga u bijelom kao 'mala slatka', pozirale su fotografima poznatog Sports Illustrateda. Naravno, u crnom je bila 'razbijačica' iz UFC-a Ronda Rousey, dok je u bijelom bila - Caroline Wozniacki

'Sports Illustrated svake godine bira vrhunske sportaše za fotografiranje u kupaćim kostimima i kada su me obavijestili da su za 2015. izabrali mene, bila sam uzbuđena. Ovo sam dugo čekala. Presretna sam što sam ovdje', izjavila je 24-godišnja tenisačica.

Doduše, Wozniacki iako je četvrta tenisačica svijeta, posljednjih se mjeseci ne ističe osvajanjem turnira. No zato je Ronda u vrhunskoj formi i top-izdanjima.

Proteklog je vikenda u Los Angelesu ekspresno odradila borbu, koja je protiv Cat Zingano trajala tek 12,83 sekunde!

Ni Rousey nije ostala ravnodušna na poziv čuvenog časopisa.

'Ne pamtim kada sam bila tako uzbuđena', izjavila je 28-godišnja Amerikanka.

A kakav je užitak bio onima s druge strane objektiva i u kakvim će fotografijama uživati čitatelji Sport Illustrateda, pogledajte u videoprilozima.