OSTAVLJA BEZ DAHA

Seksi Amerikanka izazvat će pomutnju na Super Bowlu

27.01.2015 u 07:15

Bionic
Reading

Ovogodišnji Super Bowl, koji je i inače sportski događaj br. 1 u SAD-u, ove će godine imati, zbog ove lijepe i bujne manekenke, kojeg gledatelja više

U 49. izdanju 'Super Bowla', velikom finalu profesionalne lige u američkom nogometu NFL, 1. veljače u Glendaleu u Arizoni, igrat će branitelji naslova Seattle Seahawksi i New England Patriotsi.

Naravno, već sad se s nestrpljenjem iščekuje ovaj sportski događaj, koji je po broju gledatelja definitivno sportski proizvod br. 1, a sekunde reklame u takvim se prijenosima plaćaju enormnim iznosima u američkim dolarima.

Naravno, zato je važno da vaša reklama bude uočljiva. I da imate 'magnet' koji će privući poglede upravo na vaš proizvod.

Shvatili su to i proizvođaći burgera, pa su za svoju promicateljicu izabrali prekrasnu Charlotte McKinney, manekenku koja ima svoj životni stil.

'Moje zaobljeno tijelo i velike grudi nikako ne pripadaju na modnu pistu - tamo vladaju anoreksičarke', svojevremeno je izjavila prekrasna Charlotte.

??

Una foto publicada por charlottemckinney (@charlottemckinney) el

Back in LA after a crazy week in Miami between shooting and hospital visits happy to be back ! Picture by the amazing @alessandrafioriniphotography

Een foto die is geplaatst door charlottemckinney (@charlottemckinney) op