PRIJESTOLNICA ZABAVE

Davor Šuker na godišnjem; uživa u Las Vegasu?

23.01.2015 u 11:16

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker zimski dio godišnjeg odmora, kako doznajemo, odlučio je provesti u toplijim krajevima

Da je predsjednik HNS-a Davor Šuker na godišnjem odmoru, potvrdio nam je i glasnogovornik Saveza Tomislav Pacak.

'Gospodin Šuker još je na godišnjem odmoru, a gdje se nalazi naravno da vam ne mogu reći. To je njegova privatna stvar', kazao je Pacak.

Međutim, činjenica jest kako je Šuker, zlatna kopačka iz 1998., svjetski poznata osoba i vrlo teško mu se sakriti. Kako tportal.hr doznaje, Šukera su ljubitelji nogometa, točnije iseljenici s prostora bivše Jugoslavije, vidjeli u Las Vegasu, u američkoj saveznoj državi Nevadi.

Što ondje radi i koliko dugo će ostati, nije poznato. Poznato je jedino kako je Las Vegas svjetski poznato odredište za kocku i šoping. Naravno, Las Vegas je poznat i po vrhunskim restoranima i s pravom se naziva svjetskom prijestolnicom zabave. Uza sve to, vrijeme je više nego lijepo, temperatura je oko 20-ak stupnjeva Celzijusa...

Popis kasina koja se nalaze u Las Vegasu kao što su recimo Bellagio, Caesars Palace, Casino Royale ili Treasure Island, Tropicana, Binion's, The D, Four Queens, Circus Circus zaista ostavlja bez daha.

Nema sumnje da je to okruženje za uživanje, osobito onima s golemim primanjima i onima koji su zaradili ili još uvijek zarađuju ogroman novac. A Osječanin Šuker preko svog matičnog kluba Osijeka te nakon toga zagrebačkog Dinama u inozemstvu u klubovima kao što su Sevilla, Real Madrid, Arsenal, West Ham i 1860 Munich dobro je zaradio.

S obzirom na sve društvene mreže i čuda tehnologije, s nestrpljenjem se čekaju i prve paparazzo fotografije Šukera iz Las Vegasa.

'To je sigurno on', kaže naš izvor.