BLAGDANSKA ČESTITKA

Ovako zvuči kada su u studiju 'Medvjed' i Baby Dooks

25.12.2014 u 09:03

Bionic
Reading

Poznati hrvatski reper, producent i showman Baby Dooks i vratar Medveščaka Mark Owuya, na globalnoj reperskoj sceni poznatiji kao Mark In Da Park, uoči nadolazećih blagdana snimili su za navijače Medveščaka zajedničku glazbenu blagdansku čestitku

Iako se nalaze na svakoj utakmici Medveščaka, Baby Dooks u funkciji voditelja, a Mark Owuya na ledu, glazbena suradnja je bila prva prilika da se upoznaju 'kroz glazbu'.

'Odlično pjeva, odlično pjeva!', više puta je ponovio Baby Dooks sjedeći začuđen iza klavijatura i snimajući Owuyino pjevanje u prostoru svog zagrebačkog studija.

No ni Owuya, aka Mark In Da Park, nije bio ništa manje oduševljen:

'Ovo je prvi puta nakon dolaska u Hrvatsku da sam imao priliku sudjelovati u stvaranju i produciranju glazbe. Bilo je fenomenalno i tek sam sada shvatio koliko mi je bavljenje muzikom nedostajalo. Super sam 'kliknuo' s Baby Dooksom i nadam se da će biti još prilike za zajedničku suradnju. Već imamo neke planove. Naravno, hokej prije svega, ha, ha, ha, ha..'.

'Ma bilo je super, čim je vidio moj kompjuter počeli smo komentirati kome se sviđa koji program za snimanje tako da smo se odmah 'skužili'. Nagovarao sam Marka da ostane kako bismo još malo snimali, ali je bio ustrajan u tome da mora na trening', u šali je prokomentirao Baby Dooks.