IZNENAĐENJE COPE

Nogometne divove potpuno zasjenila - Hrvatica!

25.11.2014 u 11:28

Bionic
Reading

U ponedjeljak je u čileanskom ljetovalištu Vina del Mar održan ždrijeb Copa Americe, najstarijeg kontinentalnog nogometnog natjecanja na svijetu, koje će se održati u Čileu od 11. lipnja do 4. srpnja sljedeće godine. Nakon njega najviše se priča o voditeljici Tonki Tomicic

Što se samog ždrijeba tiče, najbolje je prošla domaća reprezentacija koja je svrstana u skupinu A zajedno s Meksikom, Ekvadorom i Bolivijom. U skupini B igrat će svjetski doprvak Argentina, branitelj naslova iz 2011. Urugvaj, te Paragvaj i Jamajka, dok će u skupini C igrati Brazil, Kolumbija, Peru i Venezuela. Plasman u četvrtfinale izborit će po dvije najbolje reprezentacije iz svake skupine, te dvije od tri trećeplasirane reprezentacije.

No, nakon ždrijeba najviše se po običaju priča o - voditeljici. Nama je to posebno zanimljivo jer se radi o Tonki Tomicic, Čileanki hrvatskih korijena. O njoj su se raspisali južnoamerički i španjolski mediji, a i u ostatku svijeta je definitivno zamijećena.

'Zablistala je svojom ljepotom, držanjem i profesionalnošću. Ova 38-godišnjakinja hrvatskog podrijetla jedno je od najpoznatijih lica u Čileu, a sad je napravila veliki međunarodni korak,' piše o Tonki El Mundo Deportivo te naglašava kako je riječ o višestruko nagrađivanoj televizijskoj voditeljici koja je također povremeni model i glumica u sapunicama.

A osim ždrijeba Copa Americe, popularnost joj je digao i video spot u kojem imitira Jennifer Lopez...