VODOTORANJ NA NOZI

Prekrasna Kasunova gesta koja će dirnuti Vukovarce

18.11.2014 u 21:23

Bionic
Reading

Proslavljeni hrvatski košarkaš, koji imponira sa svojih 216 centimetara visine, na svom je tijelu našao prostora za još jednu tetovažu - a na kojoj će mu posebno zahvalni biti Vukovarci

Naime, baš na dan sjećanja na žrtvu Vukovara, 23 godine nakon pada herojskog grada, Mario Kasun pokazao je na svom twitter profilu novu tetovažu - vukovarski vodotoranj, simbol stradanja Vukovara u vrijeme velikosrspke agresije na Hrvatsku.

Inače, Kasun je rođen u susjednim Vinkovcima, otkud je zbog rata prebjegao preko Varaždina do Delnica. Kasun je potom bio i u Rijeci a onda je preko zagrebačkog Zrinjevca ušao u 'košarkašku elitu'. Selio se preko Njemačke do najjače košarkaške lige, točnije Orlanda - gdje je proveo dvije sezone, da bi stigao u barcelonu. U katalosnkoj prijestolnici upoznao je sadašnju suprugu Rakel, a potom je otišao u Efes Pilsen pa k 'mravima' u Novi Zagreb.

Uoči ove sezone bio je igrač bugarskog Levskog, no klub je imao financijskih problema, pa je Kasun raskinuo ugovor te je sada slobodan u - košarkaškom izlogu.

Kasun je uz to poznat i po svojim tetovažama na tijelu. Ima ih 30-tak, a prvu je izradio već kao 15-godišnjak. Tetovaže su uglavnom posvećene obitelji i vjeri. Desna ruka mu je popunjena s anđelima i imenima članova obitelji, pokazujući podlakticu i zglob desne ruke na kojem je istetovirao prva slova imena sestre Eve, oca Drage, svoje ime, te ime majke Ankice (E, D, M, A). Ime majke Ankice zauzima gotovo cijelu desnu stranu rebara, a ime oca Drage zajedno s anđelom dao je izraditi na unutarnju stranu desnog bicepsa. Na leđima je veliki anđeo.

Zapamti te vukovar!!!!

A photo posted by Mario Kasun (@mariokasun) on