GRLENO, NARAVNO

Navijači Medveščaka nadjačali one Slovana u Bratislavi!

13.11.2014 u 16:08

  • +3

Navijači Medveščaka na putovanju u Bratislavu

Izvor: tportal.hr / Autor: Ivan Ivković

Bionic
Reading

Jednako kao što je Medveščak na ledu bio bolji nakon izvođenja penala, tako su, iako malobrojni, navijači Medveščaka nadjačali gotovo cijelu Slovnaft Arenu po snazi grla. Dio njih vodili smo u aranžmanu Fleet rent-a-car i našeg communityja Tribina.hr

Na putu u Bratislavu otisnula se skupina ljubitelja Medveščaka, koji svojim znanjem pisanja (natječaj je bio na portalu Tribina.hr) zaslužili put u kombiju agencije Fleet-rent-a-car, kao i ulaznice za susret protiv Slovana.

Kako se moglo i očekivati, put je donio mnogo dobre zafrkancije, sjajnog raspoloženja te degustacije uglavnom pivskih raznolikosti u Bratislavi. Bratislava je poprilično dopadljiv srednjeuroski grad, koji ima što za ponuditi, ali utakmica je ipak bila u prvom planu. A kada je trebalo, grlo se uprlo te navijalo za Medveščak, koji je s ovog gostovanja donio pobjedu, teško izborenu tek nakon izvođenja penala.

Fleet rent-a-car

Partner koji je u suradnji s portalom Tribina.hr omogućio navijačima Medvjeda put u Bratislavu i posjet utakmici protiv Medveščaka

Junak na ledu bio je vratar Medveščaka Mark Owuya, koji je tijekom utakmice primio sam jedan pogodak, ali i u posljednji m minutama regularnog dijela obranio kazneni udarac. Još tri takva obranio je tijekom raspucavanja, pa su Medvjedi nakon toga segmenta odnijeli pobjedu.

No, pobjedu je ekipa iz Zagreba odnijela i na tribinama. S drugim navijačima Medvjeda, koji je bilo dvadesetak, većinu su utakmice bili glasniji od cijele slovačke publike, koja je bila poprilično 'kazališno' raspoložena, uz tek poneke izljeve glasnijeg navijanja.


Mark Owuya zasluženo je dobio salve skandiranja na kraju samog susreta, a igrači su se Medveščaka naravno posebno došli pozdraviti s dijelom tribine na kojima su bili njihovi navijači. Sve u svemu, uspješno apsolvirano gostovanje kako za igrače, tako i za ljubitelje Medvjeda.

Poslije same utakmice, igrači su došli razmijeniti koju riječ s našim vrlim piscima i osvajačima nagradnog putovanja, a pala je i pokoja fotografija, na potpuno oduševljenje sviju. Povratak u Zagreb protekao je očekivano u vrlo dobrom raspoloženju te slavlju pobjede, a Bratislava će nedvojbeno ostati u lijepom sjećanju…