A SVE SNIMLJENO!

Bahati Pique vrijeđao policajce i odbio platiti kaznu

16.10.2014 u 12:07

Bionic
Reading

Nogometaš Barcelone i reprezentativac Španjolske te suprug prekrasne kolumbijske pjevačice Shakire, Gerard Pique, imao je u noći s nedjelje na ponedjeljak neugodnu situaciju s policijom

Naime nakon što je njegov brat Marco zaustavio vozilo na ugibalištu za autobuse stigla je policija i počela mu pisati kaznu. Slavnog nogometaša Gerarada Piquea to je toliko razljutilo da je, kako pišu španjolski mediji, počeo vrijeđati policajce, a kaznu je bacio uz psovke i uvrede.

'Ljubomorni ste jer znate da imam novca i zato mi pišete kaznu. Prijavit ću vas šefovima i izgubit ćete posao', galamio je Pique.

'Mislite da ste, zato što nosite uniformu, bogovi? I da samo tako možete kažnjavati ljude? Hoćete li dobiti postotak od kazne? E nećete, neka ti plati tata, ja kaznu platiti neću', vrlo je neugodan bio stoper Barcelone te je kaznu, kada mu je uručena - bacio.

Uz psovke i uvrede na račun policije, sjeo je u automobil i odjurio u nepoznatom pravcu. Na njegovu nesreću, sve su popratili u medijima i sigurno će i klub poduzeti određene korake kako bi obuzdao svog igrača, idola mnogim klincima, zbog čega bi im morao biti i uzor.