BOSANSKA HAKA

Kakav urnebesni video; nogometaši iz Jajca postali hit!

02.10.2014 u 15:11

Bionic
Reading

Nogometaši momčadi Metalleghe-BSI iz Jajca, koja nastupa u Prvoj ligi Federacije BiH (druga liga), nadigrali su 8. kolu sa 2:0 momčad Turbina iz Jablanice iz dosad neviđeni ritual u svlačionici zbog čega su postali hit na youtubeu

Naime, p proslava pobjede nogometaša Metalleghe-BSI u svlačionici postala je pravi hit na youtubeu i nevjerojatno podsjeća na novozelandsku haku, a očito je riječ o ritualu koji igrači ovog kluba prakticiraju nakon svake utakmice.

Kapetan ili bolje rečeno vođa momčadi u svom osebujnom stilu, na poziv suigrača, na vratima svlačionice započeo je pjesmu pozivom 'tiki-tiki tamba' nakon čega je postalo jako bučno u cijeloj svlačionici jer su suigrači, koji su ponavljali poklik 'vođe', bili sve glasniji i glasniji. Jednom riječju, urnebesno!

Iako je riječ o drugoj nogometnoj ligi u BiH, u kojoj je trenutačno na čelu FK Goražde sa 19 bodova, nema sumnje kako će momčad iz Jajca (imaju 13 bodova) uz ovakvo zajedništvo do kraja prvenstva sigurno ući u borbu za plasman u elitni razred.

Pogledajte video u prilogu i prosudite sami kako se diže samopouzdanje momčadi.