ČUDESNE BROJKE

Kovačić nikad nije bolje igrao; je li lijepa Izabel razlog?

26.09.2014 u 15:13

Bionic
Reading

Nakon što se bivši nogometaš zagrebačkog Dinama Mateo Kovačić u društvu svoje prelijepe djevojke Izabele odmorio uživajući u suncu i moru, na početku nove sezone briljira u dresu milanskog Intera

Putem društvenih mreža 20-godišnji Mateo i njegova djevojka Izabel – s kojom je u vezi četiri godine - redovito prijatelje i fanove informiraju o tome gdje su i što rade. Sudeći prema fotografijama, uživaju u zajedničkom životu i 'zaljubljeni su do ušiju'.

Jedan dio odmora mladi par proveo je na prelijepom grčkom otoku Mikonosu, a po povratku u Milano po fotografijama se može zaključiti kako atraktivna Izabel – koju je Mateo kao ministrant upoznao crkvi gdje je pjevala u zboru – svoju vitku liniju održava odlascima u teretanu. Ni borilački treninzi nisu joj strani, a o njoj su se – nakon odličnih igara hrvatskog veznjaka – raspisali i novinari tiražnog sportskog lista La Gazzetta dello Sport.


Nema sumnje da je lijepa Izabela jedan od razloga što Mateo u zadnje vrijeme tako dobro igra. Naime, u sklopu kvalifikacija za Europsku ligu zabio je svoj prvi profesionalni hat-trick protiv islandskog Stjarnana. Uz to treba reći da je Mateo zabio dva gola u prva četiri kola talijanskog prvenstva (uz jednu asistenciju), a po službenim ocjenama ponajbolji je igrač Intera ove sezone. Po statistikama Opte je s tri driblinga po susretu ukupno treći igrač Serie A u toj kategoriji, što dovoljno govori. Njegova najbolja sezona u karijeri, a tek mu je 20 godina… Sada je jasno zašto ga je Inter platio Dinamu 15 milijuna eura.